Blog

SUBVENCIÓ DE L’AJUNTAMENT D’ONTINYENT 2017

MUNTIS REB UNA SUBVENCIÓ DE L’AJUNTAMENT D’ONTINYENT

Des de Muntis Oci volem donar les gràcies a l’Ajuntament d’Ontinyent per incloure la nostra entitat en la partida pressupostaria de les subvencions per associacions de la ciutat.

La nostra entitat que està centrant-se en activitats culturals I inclusives on difonem la diversitat fent xarxes amb molts col·lectius de la ciutat de totes les vessants i edats, com ara el participar a la Fira Solidaritat, donar tallers sobre la cultura de la diversitat, campanyes de sensibilització i conscienciació per instituts i escoles.

Amb tallers vivencials fem que els alumnes empatitzen amb els problemes que la societat causa a les persones amb diversitat funcional i busquem entre tots i totes solucions per fer la inclusió realitat.

A més fem activitats d’oci pròpies i donem suport a l’oci individual però a activitats culturals normalitzades donant suports com les nostres rampes o suport huma.

Aquesta subvenció de mil euros serà destinada al material necessari per aquestes activitats, campanyes, per la nostra plana web i pel material de difusió com ara vídeos o cartellera.

Post a comment