EXPERIÈNCIES

 

T’oferim experiències a la natura, als pobles, vivències culturals, proporcionant a les persones amb diversitat funcional les ajudes tècniques o l’assistència personal que necessiten per tindre un oci en igualtat de condicions.

Oferim tallers per alumnes i entitats amb dinàmiques de grups, on es debateix, es descobreix, fem vore que coneixent a una persona poden canviar els sentiments que tenim d’ella, que els límits de vegades els imposen o se’ls autoimposem.

Tot això dins del contexte de la Filosofia Vida independent, la qual valora a totes les persones per igual només pel fet de ser essers humans.

 

Muntis es una entitat sense ànim de lucre dedicada a fer campanyes de sensibilització i conscienciació sobre la inclusió de les persones amb diversitat funcional, a més de crear, trobar i obtindre eines per oferir un oci i turisme inclusiu per les persones amb diversitat funcional i el públic en general

ACTIVITATS DESTACADES

Bici-Foguera de Sant Antoni a Guadasséquies; Recorregut encisador pels camps agrícoles d’aquesta comarca de l’interior Valencià, per les estivacions del serra grossa, a la solana de la vall.

Fira solidaria Muntis

Taller de pintura amb els peus a la Fira per la Solidaritat d’Ontinyent, es celebra a la Plaça de Sant Domingo. Una plaça que s’ompli de vida, jocs, artesania, persones amb ganes i intenció de conviure  amb dignitat i equitat.

Experimentar la falta de visió en una activitat tan corrent com és caminar,comer.. experiència sensorial i social en què s’aguditzen tant els sentits distints a la vista com el tracte (i tacte) amb els comensals.

COL.LABORA

La furgo del   moviment 

Darrere i davant estem:

  • Josep Albinyana
  • Rosa Conca
  • Jonás Martínez
  • Isabel Pla