Què t’oferim?

  • Tallers per a centres educatius o entitats.

Oferim tallers per alumnes i entitats amb dinàmiques de grups, on es debateix, es descobreix, fem vore que coneixent a una persona poden canviar els sentiments que tenim d’ella, que els límits de vegades els imposen o se’ls autoimposem.

Tot això dins del contexte de la Filosofia Vida independent, la qual valora a totes les persones per igual només pel fet de ser essers humans.

  • Organització d’activitats culturals i d’oci inclusiu.

A les nostres activitats especifiquem l’accessibilitat del lloc, recorregut, procediment, etc. de forma que no trobis sorpreses o limitacions inesperades.

Som un projecte jove però intentem aportar les ajudes tècniques o humanes que necessites per gaudir del teu oci com quelcom, pregunta’ns i veuràs com hi ha solucions per fer allò que desitges.

Si eres una empresa d’oci, nosaltres podem ajudar-te a fer les teues activitats inclusives, aportant el necessari.

Fem formació per professionals de turisme inclusiu.

  • Assistència personal en vacances o diària.

La figura de l’assistent personal correspon a una persona que de manera professional i remunerada realitza, o ajuda a realitzar, a una altra persona aquelles activitats que aquesta vol fer i que no pot realitzar per si mateixa en funció de la seva diversitat funcional.

Els nostres assistents personal tenen una alta capacitat per entendre al client, entendre que és una relació laboral i que, si bé pressuposa una confiança mútua, no és una relació d’amistat sinó professional.

Podràs fer entrevistes per elegir la persona que més empatitze amb tu (consultar).

Elegiràs, temps del servei, horaris i les formes de fer.

El nostre compromís és oferir-te: Discreció, respecte, correcció, capacitat per transmetre seguretat, i no menys important, la capacitat per no substituir la capacitat de prendre decisions. Sòlida formació en la matèria, habilitats socials, i excel·lent presència.

Contacteu per a mobilitzacions, realització de menjars, acompanyaments a qualsevol lloc o ocasió (festa, conferències, temes de salut…), conducció de vehicles, higiene personal, neteja de la llar, bugada.

  • Serveis d’assessorament en accessibilitat. 

Si vols fer una reforma per adaptar la teua vivenda, el portó del teu edifici o el teu negoci, nosaltres el podem assessorar. Et donarem solucions pràctiques doncs ho vivim cada dia al ser persones amb diversitat funcional.

Treballem conjuntament amb un gabinet d’arquitèctes per crear el projecte que necessites.

  • Assessorament en vida independent per a persones amb diversitat funcional.

Tots volem elegir la nostra forma de viure, així com el nostre llar.

Per les persones amb diversitat funcional també és possible, nosaltres t’ajudem a definir els objectius que cal que obtingues per tindre la vida que vols.

  • Proporció d’ajudes tècniques per gaudir de l’oci en igualtat de condicions.

En determinades ocasions una simple rampa és la diferència entre continuar avant o tornar-se a casa.

Nosaltres el podem provocar l’accessibilitat d’un lloc amb les nostres rampes, o passejar per sendes o rius amb cadires específiques i si vols entrar a l’aigua, cap problema amb les cadires aquàtiques.

Pregunta’ns i trobarem la solució.