Ingressa 20 € al nostre compte; ES43 2045 6101 9630 0036 0620

La furgo del moviment

Vols ser moviment?

Ens falta una peça. Podem crear moltes activitats d’oci inclusiu, però si les persones amb mobilitat reduïda no tenen transport adaptat no poden eixir de casa. Vivim a les comarques del sud de València i el nord d’Alacant, estem aillats no podem eixir i entrar lliurement dels nostres pobles, per la falta de transport públic accessible les persones amb mobilitat reduïda estem segrestades, ni en tren ni en autobus podem traslladar-se.

Tu eres la nostra peça, tu eres moviment!!!

Creiem en el moviment, creiem en el canvi, estem practicant el canvi de sistema.
Som un projecte d’oci i turisme inclusiu, és a dir, que intentem crear activitats per a totes les persones, amb diversitat funcional o sense. Som persones implicades en la realitat social, que lluitem dia a dia per la igualtat d’oportunitats, per l’educació inclusiva, l’accessibilitat universal, l’ecologia, simplement per un món habitable i socialment amable per totes.

Però necessitem una furgoneta adaptada per continuar avant el projecte.
Volem comprar una Volswaguen Carabelle de 8 places, amb adaptacions per a dos cadires de rodes.
Sempre hem lluitat pel transport públic accessible i continuarem fent-ho, però, mentrestant, necessitem viure, conèixer món, les nostres comarques i pobles. Per això necessitem una furgoneta on les persones amb mobilitat reduïda puguen viatjar i anar on vulguen i quan vulguen.

Què hem fet i volem continuar fent?

Sopar a cegues, Diada canina, Projecte Vall d’Albaida destí inclusiu, participació Congres Turisme cultural, sostenibilitat i desenvolupament local, Tornem a la Terreta, Qi jung adaptat, Estrena documental Yes, we fuck, suport Aplec Ecologista del País Valencià, Xarrades sobre Assistència Personal, Nits astronòmiques, suport per visitar els cascs antics dels nostres pobles, Concerts de cantautors de la terra, Fires de col·leccionisme, Fira Activa’t sobre ajudes tècniques per a l’oci, reivindicació del nostre tren públic com a accessible, Tallers i dinàmiques de conscienciació amb xiquets i xiquetes en instituts o universitats, convivències amb altres associacions i projectes com el Foro de Vida Independiente, VICOVAL, el grup Criarambdiversitat, la Colla Ecologista l’Arrel, Coordiandora Ecologista de la Vall d’Albaida, Espai Cultural el Filaner, Comboi Solidari, El Troc, Rodem, Taller de Independencia, Fejidif, Puedes Viajar, Discapate… i tot el que vindrà!

I tu, què hi pots fer?

 • Elegir una recompensa que t’agrade i augmentar la recaptació per la furgoneta.
 • Envia-mos un vídeo teu de menys d’un minut on recolzes la campanya de Muntis i digues que eres la peça del nostre motor. I si vols repta a algú a que envie el seu.
 • Ofereix una recompensa que no tinga cost per nosaltres, per exemple uns llibres que has escrit, uns cds del teu grup, l’assistència a un assaig… Vinga, que segur tens alguna cosa per oferir al món!

Com funciona la Campanya la Furgo del Moviment?

Aquesta és la nostra web, on hi trobaràs diverses formes de col·laborar amb nosaltres.

Vés a l’apartat de Recompenses i tria’n una. N’hi ha per a tots els gustos: des de samarretes fins a passejos en bicicleta…

Nosaltres anirem publicant els diners recaptats; ens agradaria aconseguir el total en quatre mesos; si no arribàrem, valoraríem de comprar una furgoneta de segona mà en bones condicions.

Contacte: muntislavall@gmail.com

Persones que donen suport a la Campanya la furgo del moviment

El cantautor Andreu Valor se suma a la campanya de la Furgo del Moviment. Vols fer-ho tu també? Envia’ns un vídeo i entre tots farem un bon comboi i una bona tasca.

Teresa Liberade d’Aielo de Malferit donant suport a la Campanya per la compra d’una furgoneta adaptada.

Recolzament de Xus Barranco amb el seu grup Gent del Desert i el cantautor Andreu Valor a la nostra causa, la Campanya per la compre d’una furgoneta adaptada.

Silvia Ureña donant suport a la Campanya per la compra de la furgo adaptada per totes les persones amb mobilitat reduïda. Fes la teua aportació

Aquestes persones han col·laborat oferint una recompensa, gravant-se en vídeo o fent una aportació econòmica a la campanya.

 1. Carlos Conca Pérez
 2. Amelia Conca Pérez
 3. Almudena Francés Mora
 4. Jordi Oviedo Seguer
 5. Arnau Oviedo
 6. Isabel Pla
 7. Pep Albinyana
 8. Andreu Valor
 9. Silvia Ureña
 10. Teresa Liberade
 11. Gent del Desert
 12. Juan Pedro Braco
 13. Mª José Garrote
 14. Pau Romero
 15. Ca la Mera
 16. Paula Cebrian Simó
 17. Gonzalo Francés
 18. Susi Mora
 19. Gemma Pella
 20. Maria Pella
 21. Eva Llinares
 22. Jordi Briva
 23. Arnau Briva
 24. Ingrid Hoffmann
 25. Vicent Guerola
 26. Beti Guerola
 27. Lluis Guerola
 28. Remei Galera
 29. Miquel Beneito Galera
 30. Ilai Sanfèlix Navalón
 31. Josep Sanfèliz Mateu
 32. Lluci Juan
 33. Cesar Navarro
 34. Gosseta Lara
 35. Esperanza Gramage
 36. Isaac Ferri
 37. Angela Alberca
 38. Angel Alberca
 39. Ana Sanchis
 40. Laura Ferre
 41. Davinia Pastor
 42. Lluis Vañó
 43. Sayo Fita
 44. Rafa Francés Borrell
 45. Ricard Sanchis
 46. Salva Vila
 47. Miguel Torro
 48. Mireia Tortosa
 49. Jose Manuel Tortosa
 50. Montse Albinyana
 51. Paolo Maria Tedesco
 52. Rafa Mira
 53. Pilar Borrell
 54. Eva Valls Martínez
 55. Xavi Sanz
 56. Irene Moreno
 57. Delia Celada
 58. Mª Rosario Gandia Boronat
 59. Ximo Galiana
 60. Irene Garcia Peluqueria Aire
 61. Amparo Vanyó
 62. Joan Cambra