Informació de recompenses;

Encantades que t’emocioni el nostre projecte i vullgues col·laborar. Muntis ha creat aquesta web per fer la Campanya donat que plataformes de gestió professionals cobren un tant per cent que no es podíem permetre.
L’objectiu és comprar una furgoneta adaptada per a continuar fent activitats de sensibilització sobre la inclusió, a més de proporcionar eines per a l’oci inclusiu creant, buscant activitats culturals i lúdiques.
Quan tu elegeixes una recompensa a aquesta web estas fent un donatiu a Muntis Oci, i rebràs un regal a canvi, que serà la recompensa elegida per tu.
Quan elegeixes recompensa, fas un donatiu, el cobro es realitza immediatament. Este diners s’acomula i als quatre mesos aproximadament si em arribat a l’objectiu econòmic es comprarà la furgona Volskwagen Caravellen adaptada, sinó s’hagués arribat es valorarà la compra d’una furgona més xicoteta com la Volkswagen Cady o una de segona mà tamany la Caravelle.
Les recompenses estaran en posesió del mecenes al finalitzar el peridode de quatre mesos.
Les samarretes preferiblement seran arreplegades físicament en els diferents esdeveniments que es faran per presentar la furgona adaptada i donar-la a conèixer. S’avisarà a totes les mecenes d’aquestos esdeveniments i llocs de realització. Si fora impossible l’assistència física s’enviaria per correu postal.
A les excursions, rutes i visites guiades son accessibles per persones amb mobilitat reduïda. A l’aportació no estan contemplades les entrades a museus, castells…
Les recompenses de trasllat o utilització de la furgoneta serà amb les condicions explicites explicades a cada recompensa.
Els Tallers per a estudiants tenen una durada de hora i mitja, es pagarà la despesa de gasolina.

Si tens cap dubte contacta amb nosaltres.

Gràcies per ser moviment!!!

 

Furgo del movimiento Muntis Oci